Hoppa till sidans innehåll

Anmälan till barngruppernas kölista


Välkommen att anmäla ditt barn (från 6 år) till vår barn- och ungdomsverksamhet.

Anmälan innebär att du som vårdnadshavare godkänner att vi registrerar uppgifter om ditt barn och dig i vårt köregister och sedan i vårt medlemsregister när ni får plats i grupp. Läs mer om dataskyddsförordningen (GDPR) nedan.

Klättring - det handlar mycket om teamwork

I våra grupper för barn 6-8 år samt 9-12 år behöver ditt barn ha en vuxen med sig som säkrar, det behöver dock inte vara samma vuxna person, det går utmärkt att turas om.
Från ca 12-13 års ålder räknas barnen som juniorer och lär sig då att säkra varandra, med stöd från ledare.

Kontakt angående kölistan

Alla frågor om grupper och kölistan skickas till This is a mailto link Om ni under väntetiden önskar lämna kön vänligen meddela oss via ett mail så vi kan hålla kölistan så aktuell som möjligt.

Innan du anmäler ditt barn till kölistan

Det är en stor fördel att boka in er för ett prova-på-pass för att se om klättring är något som ditt barn skulle tycka om. Vi tycker klättring är roligt, men det är inte säkert att just ditt barn tycker likadant. Det är prova-på-tid på måndagar, följ länken för mer information. 

Inför varje terminsstart

Ni kommer att bli kontaktade via telefon inför terminsstart, när vi påbörjar arbetet med att sätta ihop grupperna och ert barns namn är på tur att få en plats. Dessa samtal genomförs framför allt på kvällstid så var noga med att ge oss kontaktuppgifter som fungerar även utanför arbetstid. 

Grupperna startar vanligtvis vecka 5 resp 35.

Om ni blir erbjuden plats men tackar nej till platsen ges ni två alternativ

1. Nytt ködatum från det datum ni tackar nej.
2. Ni meddelar att ni vill lämna kön.

Hur lång väntetid är det? 

Räkna med en kötid på minst en till tre terminer från anmälningsdatum, det är många barn som önskar börja klättra. Det beror på vilken ålderskategori barnet är i och hur många platser som blir lediga i grupperna.

 

Tack för ert tålamod under väntetiden! Notera att vi i dagsläget inte skickar ut någon skriftlig bekräftelse på er anmälan.  

 

Behandling av personuppgifter (GDPR)

Som medlem i denna förening kommer föreningen att behandla flertalet personuppgifter om dig. Detta för att föreningen ska kunna administrera sin verksamhet. Föreningen har ansvaret för att behandlingen av personuppgifterna är förenligt med gällande lagstiftning samt Idrottens Uppförandekod för behandling av personuppgifter. Ditt personnummer kan komma att samköras mot statens personadressregister (SPAR) för uppdatering av föreningens medlemsregister. Samkörningen genomförs för att fullgöra vår skyldighet att säkerställa att dina personuppgifter är uppdaterade och korrekta.

Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör för att ansöka om medlemskap

 

 

Prova På och Grönt Kort utbildning!

Klicka på Boka för vår bokningssida.

  Boka.jpg

____________________
 

____________________

____________________ 

Vill ni se en film som är en Hyllning till idrottens gräsrötter? Det är inslag från vår gamla rephall iden *nostalgi*

blobid2.png

 

____________________

 

 


____________________


puff_samverkan_rfsisuuppland_250_250.png

 

Postadress:
Enköpings Klätterklubb - Klättring
Marie Andersson, Åsundavägen 28
74571 Enköping

Besöksadress:
Hallen ligger på Skepparegatan 2
74945 Enköping

Kontakt:
Tel: +46733384071
E-post: info@enkopingsklatte...

Se all info