Hoppa till sidans innehåll

Anmälan till barngruppernas kölista


Välkommen att anmäla ditt barn (från 6 år) till vår barnverksamhet.

Anmälan innebär att du som vårdnadshavare godkänner att vi registrerar uppgifter om ditt barn och dig i vårt köregister och sedan i vårt medlemsregister när ni får plats i grupp. Läs mer om dataskyddsförordningen (GDPR) nedan.

Kom ihåg att en vuxen behöver vara med varje gång och säkra sitt/sina barn, det behöver dock inte vara samma vuxna person, det går utmärkt att turas om.
Från ca 12-13 års ålder räknas barnen som juniorer och säkrar därmed varandra, med stöd från ledare.

Grupperna startar varje termin, vanligtvis vecka 5 resp 35.

Vid frågor kontakta ordförande (kontaktuppgifter på startsidan).

Innan du anmäler ditt barn till kölistan kan ni med fördel boka in er för ett prova-på-pass för att se om klättring är något som ditt barn skulle tycka om. Vi tycker klättring är roligt, men det är inte säkert att just ditt barn tycker likadant. Det är prova-på-tid på måndagar, följ länken för mer information. 

Om ni under väntetiden önskar lämna kön vänligen meddela oss via ett mail till This is a mailto link så vi kan hålla kölistan så aktuell som möjligt.

Om ni blir erbjuden plats men tackar nej till platsen ges ni två alternativ:
1. Nytt ködatum från det datum ni tackar nej.
2. Ni meddelar att ni vill lämna kön.

Ni kommer att bli kontaktade via telefon inför terminsstart, när vi påbörjar arbetet med att sätta ihop grupperna och ert barns namn är på tur att få en plats. Dessa samtal genomförs framför allt på kvällstid så var noga med att ge oss kontaktuppgifter som fungerar även utanför arbetstid.

Räkna med en kötid på minst en till tre terminer från anmälningsdatum, det är många barn som önskar börja klättra. Det beror på vilken ålderskategori barnet är i och hur många platser som blir lediga i grupperna.

Vi skickar i dagsläget inte ut någon skriftlig bekräftelse på er anmälan. 

Tack för ert tålamod!

Behandling av personuppgifter (GDPR)

Som medlem i denna förening kommer föreningen att behandla flertalet personuppgifter om dig. Detta för att föreningen ska kunna administrera sin verksamhet. Föreningen har ansvaret för att behandlingen av personuppgifterna är förenligt med gällande lagstiftning samt Idrottens Uppförandekod för behandling av personuppgifter. Ditt personnummer kan komma att samköras mot statens personadressregister (SPAR) för uppdatering av föreningens medlemsregister. Samkörningen genomförs för att fullgöra vår skyldighet att säkerställa att dina personuppgifter är uppdaterade och korrekta.

Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör för att ansöka om medlemskap

 

 

Boka tid för Prova-på.
Våra Måndagskvällar bokas nu via BokaMera

  BokaMera

Vi är alla en viktig del i en viktig rörelse - Idrottsrörelsen!
Vi gör skillnad för många - hela tiden! Vi vill gärna bli fler så kom till oss och bli en del i föreningsfamiljen!
Klubben är med i den här filmen (klicka för att komma till YouTube), det är från gamla hallen (så lite nostalgi är det att se) 🦎

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stort och innerligt TACK till

Josefssons Maskinuthyrning Ab

Som så ofta är behjälpliga med allt möjligt när det behövs!

Postadress:
Enköpings Klätterklubb - Klättring
Marie Andersson, Åsundavägen 28
74571 Enköping

Besöksadress:
Hallen ligger på Skepparegatan 2
74945 Enköping

Kontakt:
Tel: +46733384071
E-post: This is a mailto link

Se all info