Hoppa till sidans innehåll

Bli medlem


Medlemskapet är löpande och fortsätter fram tills att du själv väljer att avsluta det skriftligt via formuläret "Avanmälan" eller via mejl. Detta är för att underlätta för våra medlemmar, så att de inte behöver ansöka om nytt medlemskap varje år. Medlemskapet går således att avsluta när som helst på året. 

Behandling av personuppgifter

Som medlem i denna förening kommer föreningen att behandla flertalet personuppgifter om dig. Detta för att föreningen ska kunna administrera sin verksamhet. Föreningen har ansvaret för att behandlingen av personuppgifterna är förenligt med gällande lagstiftning samt Idrottens Uppförandekod för behandling av personuppgifter. Ditt personnummer kan komma att samköras mot statens personadressregister (SPAR) för uppdatering av föreningens medlemsregister. Samkörningen genomförs för att fullgöra vår skyldighet att säkerställa att dina personuppgifter är uppdaterade och korrekta.

Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör för att ansöka om medlemskap.  

Jag har tagit del av ovanstående information
Jag har kontrollerat att mina angivna uppgifter stämmer
Jag betalar via:

Betalning via Swish: Skicka medlemsavgiften till 123 530 28 98 med ditt namn och personnummer som meddelande. Vill du ha en bekräftelse eller kvitto på ditt medlemskap mejlar du This is a mailto link.
Betalning via Faktura: Fyll i fakturaformuläret på nästa sida.
När din betalning och anmälan är granskad kommer du automatiskt att få ett mejlutskick till angiven epost. Om du inte fått detta mejl inom 3 dagar, bör du ta kontakt med oss.
Om din betalning inte är inkommen 3 dagar efter att din ansökan har gjorts, kommer vi att avslå din medlemsansökan. Vid avslagning kommer du också få ett mejl.

Prova På och Grönt Kort utbildning!

Klicka på Boka för vår bokningssida.

  Boka.jpg

____________________
 

____________________

____________________ 

Vill ni se en film som är en Hyllning till idrottens gräsrötter? Det är inslag från vår gamla rephall iden *nostalgi*

blobid2.png

 

____________________

 

 


____________________


puff_samverkan_rfsisuuppland_250_250.png

 

Postadress:
Enköpings Klätterklubb - Klättring
Marie Andersson, Åsundavägen 28
74571 Enköping

Besöksadress:
Hallen ligger på Skepparegatan 2
74945 Enköping

Kontakt:
Tel: +46733384071
E-post: info@enkopingsklatte...

Se all info