Hoppa till sidans innehåll

Medlemsinformation 2017-02-20


Nedanstående information skickades 2017-02-20 till alla registrerade mailadresser till alla i medlemsregistret aktuella medlemmar.

Om du inte fått något mail från This is a mailto link så skicka ett mail så vi får din mailadress.

Kallelse till årsmöte
Dag: söndag 5 mars
Tid: kl 13-15
Plats: Bakom boulderhallen Det blir sedvanliga årsmötesförhandlingar och smaskigt fika. André Witt som driver Träningsbutiken (granne med klätterhallen) har med sig erbjudanden för utrustning – endast för dig som är medlem hos oss
J

Medlemskap

Vi ser mycket gärna att alla föräldrar också blir medlemmar i klubben. Det finns en länk på hemsidan att använda: http://www.enkopingsklatterklubb.se/medlemsansokan/

Om du å andra sidan inte vill vara medlem längre så kan du använda den här länken för att begära utträde: http://www.enkopingsklatterklubb.se/Nyheter/avanmalan/
Vi uppskattar om ni meddelar ett eventuellt utträde snarast eftersom…

Utskick av fakturor för medlemsavgift och kursavgift

I slutet av vecka 9 kommer alla fakturor för vårens kursavgifter samt medlemsavgiften 2017 att skickas ut via den mailadress som är registrerad som kontaktmail för dig själv eller för ditt barn.

Läger under året

Även under 2017 kommer läger att anordnas. Som vanligt blir det ett läger vid Ågelsjön i juli/augusti (datum är inte bestämt än). Samtliga deltagare måste ha betalat in medlemsavgift för att få åka med till den låga anmälningsavgiften (100 kr). Nyhet för i år är att juniorerna kommer erbjudas att åka med på läger för att… bestiga Kebnekajse!!! Mer information om detta kommer senare.

Klubbkläder

Alla medlemmar kommer inom kort att få erbjudande om att köpa klubbkläder. När allt är klart kommer ni få mer information via mail och via gruppledarna.

Klätterkarneval

Svenska Klätterförbundet har startat upp en lekinspirerad klätterdag för barn 7-11 år. I år kommer vi samarbeta med klubbarna i Örebro och Bergslagen. När det är dags att åka till Örebro och Bergslagen kommer klubben att ordna med transport. Det är i skrivande stund inte klart hur många barn som kommer att få plats – så anmäl gärna barnen redan nu via http://www.enkopingsklatterklubb.se/Aktiviteter/klatterkarneval/anmalankarneval/ – vi kommer att lotta ut deltagarskap bland alla som anmäler sig ifall intresset är stort.

Ny lokal

Årsmötet 2016 gav styrelsen i uppdrag att undersöka möjligheterna att byta till en bättre lokal. En lokalgrupp sattes ihop som under året har arbetat med frågan. Det är många aspekter att ta hänsyn till så klart och vi kommer inte att hasta med ett så stort beslut. För att kunna göra i ordning en ny lokal så att vi kan bedriva en fortsatt bra verksamhet även på lång sikt kommer vi sannolikt inleda samarbete med andra idrottsföreningar samt söka sponsorer hos Enköpings företag. Kort sagt – ingenting är klart, men arbetet fortgår.

Facebook

Ni följer väl klubbens nya Facebook-sida?! https://www.facebook.com/Enköpings-Klätterklubb-1611337009103681/?fref=ts

Tack!

 

Med vänliga hälsningar

Styrelsen för Enköpings Klätterklubb

Uppdaterad: 20 FEB 2017 22:46
Skribent: Styrelsen
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Enköpings Klätterklubb - Klättring
Marie Andersson, Åsundavägen 28
74571 Enköping

Besöksadress:
Hallen ligger på Ågatan 15c
74945 Enköping

Kontakt:
Tel: +46733384071
E-post: This is a mailto link

Se all info