Hoppa till sidans innehåll

Bli medlem


Vad ingår i mitt medlemskap?

Som medlem ingår Svenska klätterförbundets klätterförsäkring som gäller väl på plats i hallen, resa till och från lokalen, i andra klätterlokaler, ute på klippan samt under tävlingar m.m. Det ingår även fyra nummer av klättertidningen Bergssport.

Medlemskapet gäller för ett kalenderår. 

Tillgång till koderna

Genom att bli medlem i klubben får du möjlighet att få tillgång till koderna för att kunna komma ner och klättra utanför prova-på/tidsbokning/gruppträning. För att få tillgång till koderna krävs dock att du är över 15år och har grönt kort.

När du väl registrerat ditt medlemskap är det mest lämpligt att komma ner under en prova-på tid (måndagar 18.00-20.00) för att knappdosan visad för dig, samt bli visad vart boulderlokal.nyckeln ligger. 

Har du ett giltigt årskort eller halvårskort kommer du direkt bli informerad om när vi bytt koderna till lokalen. Om annat får du själv ta kontakt med oss för att få koderna. 

Hur blir jag medlem?

Genom att gå in på fliken "Medlemsansökan".

Vi skickar sedan ut en faktura till dig via mejl inom några dagar. Önskar du kvitto går det bra att mejla vår kassör på This is a mailto link

Uppdaterad: 11 JAN 2018 17:22
Skribent: Lizzi Haegermarck
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Enköpings Klätterklubb - Klättring
Marie Andersson, Åsundavägen 28
74571 Enköping

Besöksadress:
Hallen ligger på Ågatan 15c
74945 Enköping

Kontakt:
Tel: +46733384071
E-post: This is a mailto link

Se all info