Hoppa till sidans innehåll

Klubbinformation


Enköpings Klätterklubb, VT17

Priser och betalning

Medlemskap är obligatoriskt för alla kursdeltagare och gäller för ett kalenderår.
För barn och ungdomar (0-19år) kostar det 150kr/kalenderår och för dem som är 20 år och uppåt kostar det 300kr/kalenderår.

En kurs kostar 800kr/termin.
Syskonrabatten gör att Barn1 betalar 800kr, Barn2 betalar 600kr och Barn3betalar 400kr har du flera barn så betalar man 400kr per extra barn.

Ansök om medlemskap i klubben genom att fylla i anmälningsformuläret.
Faktura för både medlemskap och kursavgift skickas sedan via mailen som registrerats vid anmälan. 
Vid betalning skall endast OCR-numret anges, ingenting annat!

 

Vill du klättra mer än en gång i veckan?

Måndagar mellan 18.00 - 20.00 är det öppet hus. Det pågår prova-på med instruktör eller så tar man med en säkrare med grönt kort och klättrar själva.

Ta grönt kort, vi rekommenderar alla våra föräldrar att ta grönt kort. Det är ett bevis på att man kan säkra. Det kostar 150kr om man inte är medlem och är gratis för medlemmar. Man bokar uppklättring med Lizzi.

Säkerhet och kurser

Barn under 13 år får enligt klubbens standard inte börja säkra själva, därför ska samtliga barn under 13 år ha med sig en målsman/säkrare som ska säkra barnet när det klättrar. Första tillfället på kursterminen är därför endast för föräldrarna, så att vi i lugn och ro ska kunna gå igenom säkringsarbetet och besvara på frågor kring klättringen.

Under terminens gång kommer vi erbjuda några tillfällen för att göra en uppklättring för grönt kort (säkerhetskort) som vi anser att samtliga föräldrar bör ta. När man har ett grönt kort kan man komma ner till lokalen på andra öppettider och säkra sitt barn/kompis/arbetskamrat eller vem som helst. Innan det gröna kortet är taget får du endast säkra ditt eget barn under ledares översikt. Det gröna kortet ger även en möjlighet att åka till andra klättergym runt om i Sverige och säkra.

Är man medlem och har grönt eller rött kort finns det möjlighet att komma ner och klättra utanför kurstillfällena. Det får man alltså göra på de röd-markerade tiderna i kalendern om de inte är bokade. Detta får man själv hålla koll på i hemsidans kalender.
Kom ihåg att skriva upp ditt namn i pärmen. Betalning sker helst via Swish eller kontant enligt prislistan och läggs i ett kuvert som sedan stoppas i hålet till kassaskrinet bredvid dörren.

Grupper

Lila grupper - Knattar 5-9år
Blåa grupper - Kidz 8-12år 
Gula grupper - Kidz 8-12år (klättrat minst två terminer)
Gröna grupper - Junior/ungdom 11+år

Ring eller smsa ditt barns huvudledare om barnet är sjukt eller vill sluta klättra så att vi får veta hur våra deltagare mår. Kontaktuppgifter finns på startsidan www.enkopingsklatterklubb.se.
 

Tänk på:

  • Vi vill börja på utsatt klockslag, då ska barnen vara ombytta och färdiga för träning.
  • Ta med dig vattenflaska, det är torr luft i lokalen och det är alltid bra att dricka vatten i samband med träning.
  • Vid sjukdom, förhinder eller frågor, ring i första hand huvudledaren.
  • Vi ber dig som säkrare att ta med ditt gröna kort varje gång efter att du tagit det.
Uppdaterad: 2017-02-16 10:07
Skribent: This is a mailto link

Postadress:
Enköpings Klätterklubb - Klättring
Marie Andersson, Åsundavägen 28
74571 Enköping

Besöksadress:
Hallen ligger på Ågatan 15c
74945 Enköping

Kontakt:
Tel: +46733384071
E-post: This is a mailto link

Se all info